Zwembaden

De duurzame en uiterst innovatieve waterbehandelingsinstallaties van KWB zorgen niet alleen voor schoner zwembadwater, maar ook voor hogere besparingen en lagere kosten. Effectief én efficiënt dus!

Wat doen we

PUBLIEKE ZWEMBADEN

Vehabuild is uw specialist op het gebied van waterbehandeling van zwembaden.

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Als specialist in waterbehandelingsinstallaties voor zwembaden en wellness centra denkt Vehabuild desgewenst vanaf het eerste moment met u mee.

WELLNESS

Vehabuild levert verscheidende wellness faciliteiten met onder andere sauna’s, whirlpools, kruidenbaden, zelfs Fish baden, voor onder andere hotels en wellness centra.

PUBLIEKE ZWEMBADEN

Vehabuild is uw specialist op het gebied van waterbehandeling van zwembaden. Wij verzorgen al geruime tijd het zuiverste zwemwater voor publieke zwembaden, zowel voor binnen– als buitenbaden. Wij helpen u graag bij de vraag op welke manier water zo zuiver mogelijk te houden maar tegelijkertijd op efficiënte wijze energie en water te besparen, zodat de exploitatiekosten verminderen. Graag adviseren wij u over de juiste oplossing voor uw publieke bad. Wilt u meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Als specialist in waterbehandelingsinstallaties voor zwembaden en wellness centra denkt Vehabuild desgewenst vanaf het eerste moment met u mee. Van ontwerp en constructie, tot en met installatie en onderhoud aan toe. U houdt dus alles in één hand.

Ook wanneer u plannen heeft om uw bad te renoveren, dan bent u bij Vehabuild voor nieuwbouw en renovatie aan het juiste adres.
Dankzij onze ervaring kunnen wij de meest geschikte oplossing bieden voor de totale renovatie aan uw zwembadinstallatie.
Wij denken graag met u mee om een geschikte renovatie uit te voeren.
Daarbij denken wij aan een betaalbare facelift en besparing op exploitatie kosten.

WELLNESS

Vehabuild levert verscheidende wellness faciliteiten met onder andere sauna’s, whirlpools, kruidenbaden, zelfs Fish baden, voor onder andere hotels en wellness centra. Wij denken graag met u mee voor een meest ontspannende en geschikte oplossingen voor uw wellness concept zodat uw gasten hier ongestoord van kunnen genieten. Wilt u meer informatie over de wellness concepten, neemt u dan contact met ons op.

 

Contacteer ons

Antwerpsesteenweg 124 83, AARTSELAAR 2630

0495504341

rvh@vehabuild.be